Tjeckien har inte imponerat hittills i VM

I första semi-finalen i innebandy-VM idag är det klar fördel för hemmanationen Finland. Tjeckien ska vara glada att de ens kom så här långt. Finland (-4,5) spelas till 2,20 hos Bwin.

Tjeckien har inte imponerat alls på mig i VM. Alldeles för lite spets i laget för min del och de har inte sett heta ut. De hade behövt nån som den petade storstjärnan Cepek som kunde tagit tag i saker och ting när laget kör fast. Storsegrarna mot Italien och Japan betyder såklart ingenting, de oavgjorda resultaten mot Norge och Estland säger mer om hur det står till med spelet. Visst gjorde motståndarna toppenmatcher då men normalt ska Tjeckien inte ha såna problem.

Finland har för det mesta gjort det de ska hittills och har glänst till i perioder. Nu kommer första riktiga utmaningen och finnarna lär vara hur laddade som helst. VM är stort för finnarna och de kommer ha ett rejält publikstöd bakom sig. De har både en fin bredd i truppen och rejäl spetskompetens i Kohonen, Hyvärinen, Tiitu m.fl. Linan ligger ganska högt för att vara semi-final men det mesta tyder på en stabil seger för VM-favoriterna Finland. Finnarna vann med 8-1 nån månad innan VM.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 16:30
Finland - Tjeckien
Finland (-4,5)
37 kr

2 kommentarer till “Tjeckien har inte imponerat hittills i VM

  1. John den skrev:

    Nu såg jag precis att linan & oddset ändrades hos Bwin men Betsafe har samma odds som i mitt tips ännu.

  2. Daniel den skrev:

    bäst att håva in polletterna, chipsen, kosingen snabbt då. Nu har betsafe har nu 2,00 på -4,5. Hets

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *