Singapore får storstryk idag med

Singapore förlorade med hela 1-27 mot Lettland i innebandy-VM igår och de får det helt enkelt riktigt svårt när de bra lagen börjar spela ut i högt tempo. Nu möter de ett ännu bättre lag i Schweiz så jag spelar Schweiz (-22,5) till 1,85 hos Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt. Matchen börjar om 1 h 25 min så det är snabba ryck som gäller.

Jag trodde faktiskt inte att Lettland skulle vinna med 26 bollars marginal igår. En klar seger var ju givet men de fick det mycket lättare att ösa in bollarna än vad jag trodde. Singapore har ett gäng unga, entusiastiska spelare, och ett par riktiga lirare, men de saknar en hel del i disciplin och taktik. 0-15 efter första perioden igår vittnar om en total kollaps. Om de unga killarna i Singapore hade för mycket respekt för lettländarna så blir det nog inte mycket bättre när de möter Schweiz.

Schweiz är redan vidare men borde inte slappna av för det, delvis för att hålla spelet uppe inför slutspelet och delvis för att innebandyspelare brukar vara så fruktansvärt poängkåta. Det känner jag till själv efter många år i de lägre divisionerna, saknas det ens en ynka assist i protokollet så flippar man ur :). Schweiz ska tydligen spela med bara 2 femmor idag och det är positivt. Spelarna kommer lättare in i matchen och Singapore får det svårare redan från start.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 11:15
Schweiz - Singapore
Schweiz (-22,5)
26 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *