Jitex jagar tredjeplatsen

AIK är klara för nedflyttning från Damallsvenskan medan nykomlingen Jitex har en chans att nå tredjeplats. Om AIK vågar spela öppnare nu när de inte har nån press kan det straffa sig då Jitex är klassen bättre och vassare framåt. Jag spelar Jitex -1,5 till oväntat höga (för att vara handikapp i damallsvenskan) 2,30 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

När de möttes senast ville AIK bara försvara och Jitex fick en 1-0-seger trots 16-2 i skottstatistik. Med tanke på att AIK redan är ute ur serien så tycker jag att de borde vilja bjuda den lilla publik de har på lite fotboll då det är sista hemmamatchen. AIK är inte speciellt målfarliga av sig och Jitex kan nog gilla en sådan matchbild snarare än att möta en 10-mannabox som håller alla på egen planhalva. Jitex har varit nästan dubbelt så målfarligt borta jämfört med hemma och flest segrar har kommit där. Nyligen har de slagit AIK:s bottenkonkurrenter Sunnanå (4-0) och Djurgården (3-1) borta och de ska ha en hyfsad chans att ta en trygg seger även mot AIK. De har motivationen då det är öppet om vem som tar en respektabel 3:e-plats och de lär inte vilja åka den långa vägen upp till Stockholm bara för att lalla runt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 14:00
AIK - Jitex
Jitex -1,5
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *