Luleå vinner mot Frölunda i Coop Arena

Luleå tar emot Frölunda i kväll hemma i Coop Arena. Alltid hemmastarka Luleå har spelat fem av åtta matcher på bortaplan hittills i årets elitserie, och har gjort det bra med tio inspelade poäng av femton möjliga. På hemmaplan har man vunnit samtliga tre matcher. Förra året var Frölunda i Luleå vid två tillfällen och fick bara med sig en poäng av sex möjliga.

Luleå har elitseriens bästa spel i boxplay och drar inte heller på sig mycket utvisningar.  Detta samtidigt som Frölunda gjort överlägset minst mål framåt av alla lag.

Frölunda saknar spelarna Mikko Mäenpää, Christian Bäckman och Joel Lundqvist. Luleå saknar Anders Burström, Christian Nyman, Sebastian Meijer och Pierre Johnsson. För att förstärka truppen lånar Luleå forwarden Jonas Berglund som förra säsongen spelade i Luleås juniorlag men som nu spelar för Piteå HC.

Jag tror att Luleå vinner matchen och det spelas till 2,15 hos Expekt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 18:30
Luleå - Frölunda
1
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *