HV 71 har det jobbigt i Elitserien

HV71 harvar i elitserien och förlorade klart mot Färjestad senast. Något stämmer inte riktigt i laget trots, eller kanske på grund av, alla stjärnor som laget består av. Mästarlaget från förra säsongen måste hitta mästartakterna igen. Jag är säker på att de kommer att vara i toppen i slutet av serien men de har en lång väg dit. Som sagt, spelet stämmer inte riktigt och det tidigare så vassa powerplay-spelet är stelare.

AIK har det tufft de med men det är inte direkt förvånande. Det är inte lätt att anpassa sig till ett spel i Elitserien. Det tar tid. De blir oftast inte överkörda åtminstone och lyckas hålla nere siffrorna ganska bra tack vare bra målvaktsbesättning. De gör dock på tok för lite mål.

Jag kan se en trevande match framför mig där HV71 försöker hitta formen någonstans i bakfickan samtidigt som AIK försöker gneta fram ett resultat. Jag tippar på under 5,5 målUnibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=12208″ target=”_blank”>Unibet till oddset 1,85.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 18:30
HV71 - AIK
Under 5,5 mål
24 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *