Heltaggat Hammarby måste gå för vinst mot Umeå

Hammarby kämpar för att hänga kvar i Damallsvenskan och har allt att spela för idag när de möter Umeå borta. Ojämna Umeå är fast i mittenträsket så jag spelar en motivationstvåa på Hammarby till 3,10 hos Betsafe” href=”http://ads.betsafe.com/redirect.aspx?pid=8741&bid=1232″ target=”_blank”>Betsafe.

Hammarby ligger 2 poäng under strecket och har inget att förlora. De måste gå för vinst. Sunnanå som de jagar har två poäng mer men har svårare matcher kvar på schemat och Hammarby känner säkert att de har en bra chans att gå förbi. Spelet har stämt bättre på bortaplan där de har plockat nästan 3 gånger så mycket poäng som hemma i Stockholm. De brukar spela tight och hugga på kontring. Senast tog de en stark seger när de slog Linköping borta med 2-1.

Umeå är ojämna och kryssar sällan hemma, antingen blir det vinst eller förlust. De har t.o.m förlorat mot AIK här. Med tanke på att Hammarby har mer motivation så lockar tvåan en hel del. Umeå har dessutom duktige backen Anna Paulsson avstängd idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 14:00
Umeå - Hammarby
2
9 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *