Ingen utklassning väntas när Spanien möter Litauen

På papper kanske det ser ut som om Litauen ska vara en mumsbit för Spanien men jag är inte så säker på att det blir någon landslide victory ikväll. Litauen kan stå emot bra mot ett sargat spanskt lag så jag spelar under 3 mål till 2,30 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365. Pengarna tillbaka om det blir exakt 3 mål.

Spanien har en hel del offensiva skadeavbräck idag – Xavi, Torres, Fabregas, Pedro och Navas – och har därför fått kalla in en del färska namn i truppen. Nog för att de har gott om alternativ men Xavi speciellt kan bli ett avbräck. Det finns gott om passningsskickliga lirare i laget men han är den absolut viktigaste för att spelet ska fungera och de förlorar även en inflytelserik spelare som är duktig på fasta situationer. Barcelona har fått problem nyligen när han inte startat.

Som vi såg i VM så får inte alltid Spanien utdelning trots sitt bollinnehav och Litauen är välorganiserat nog för att frustrera dem. De lär ställa upp 4-5-1 och får hoppas på kontringslägen. Spanien är dock trygga och ordinarie bakåt så jag förväntar mig inga mål åt det hållet. Litauen har inte släppt in mål i sina två första kvalmatcher och 1-0 borta mot Tjeckien imponerar. De spanska spelarna har matchats hårt och har ny match på tisdag borta mot Skottland. 3 poäng är viktigast för dem idag och det finns ingen anledning att slösa energi på att fixa en utklassning.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 22:00
Spanien - Litauen
Under 3 mål
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *