Jönköping plockar nog alla poäng mot håglöst Trollhättan

Mina första match jag tippar i superettan och det ska ju självklart börjas med vinst. Jönköping och Trollhättan är inte de två bästa lagen i divisionen om vi säger så. Av de dåliga lagen tror jag mest på Jönköping Södra som de starkare laget. Ettan ger hela 1,98Pinnacle.

Jönköping Södra har börjat säsongen helt okej med ett kämparkryss borta mot Sundsvall där de var en man mindre under större delen utav matchen. Sådana matcher brukar ingjuta moral och kan vara de viktigaste poängen på en säsong. Senast lagen möttes hemma på Stadsparksvallen vann J-södra matchen med 2-0 och jag tror på en återupprepning idag.

FC Trollhättan klarade sig kvar genom kval förra året och det ser inte ut att gå bättre i år. tre matcher utan mål i serien är inte bra nog. De lyckades dock med 3 mål mot Utsikten från division 2 men till och med min moderklubb Oddevold lyckades med det senast (3-0) så 3-2 där kanske inte ska överskattas. Sviter som deras sätter sig omedvetet i skallen och det blir förlust i dag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Jönköping Södra - FC Trollhättan
1
49 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *