Viktigt spanskt ligamöte kan producera en del varningar

Expekt ger 1,80 för över 55 varningspoäng i matchen Villareal – Barcelona ikväll och jag känner att linan ligger snäppet för lågt. Att 6 gula kort delas ut i La Liga är sällan några problem och den här matchen betyder mycket för båda lagen.

Villareal jagar en Champions League-plats och Barcelona får sällan tappa poäng när ett lag som Real Madrid jagar dem. Villareal har stått upp bra mot katalanerna de senaste åren och är i fin form. Vi får se hur Barcelona kan återhämta sig efter att ha åkt ut mot Inter i veckan. Såna här matcher som betyder mycket för båda lagen kan lätt bli lite griniga beroende på hur matchen utvecklar sig.

De senaste 4 matcherna lagen emellan har slutat med 60, 85, 85 och 90 varningspoäng. I en liga med varningsglada domare är inte 6 gula eller 4 gula + 1 rött så värst mycket. Kvällens domare Vitienes har ett snitt på 5 gula/match och är en av de som gillar att flaxa med det röda kortet mest av alla. 9 röda har det blivit i hans 16 matcher, varav 6 av dessa har varit ’straight red cards”.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 22:00
Villareal - Barcelona
Över 55 varningspoäng
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *