Blackburn tar emot Arsenal i en spännande match

Blackburn har ganska bra form och kommer inte att vika ner sig mot Arsenal som tappat bort chansen att vinna ligan. De ligger lite fast på tredje plats och är fria att spela ut. Jag tror på att matchen kommer att producera en del mål och tippar på över 2,5 mål.

Blackburn kämpar om en tiondeplats i ligan och utmanar rejält med en seger idag. De hade otur mot Everton där de förlorade med 3-2 i slutet. Mot Wolves var de det bättre laget i första halvlek då Wolves backade hem en hel del. I andra halvlek satsade båda lagen och det var en helt okej match att titta på. Blackburn tar gärna en seger med sig ifrån Ewood Park idag och kommer inte tveka på att anfalla och fälla giganterna.

Arsenal är fast på tredjeplatsen i ligan vilket ändå är ganska starkt med tanke på de skador de drabbats utav. De har inte den bredaste truppen i ligan och en skada på t.ex. van Persie kommer alltid att påverka dem mycket. Nu är han tillbaka men är nog många matcher ifrån toppform. Han bidrar dock med mer än Bendtner. Att lägga sig på försvar är inte något som Arsenal vet hur man gör så det blir nog en ganska skoj match.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 18:00
Blackburn - Arsenal
Över 2,5 mål
46 kr

2 kommentarer till “Blackburn tar emot Arsenal i en spännande match

  1. John den skrev:

    Har också en känsla av att det kan bli en rätt skoj match. Men spännande vet jag inte om jag håller med om 🙂

  2. Daniel den skrev:

    Jag kände det nu i halvtid… Det står ju 1-1 men inte fan är det spännande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *