Gillingham har mer motivation än Southampton

Så här i slutet på säsongen får man som vanligt hålla extra utkik på lagens motivation. Gillingham behöver en vinst för att förbättra chanserna till att stanna uppe medan Southampton nu definitivt inte kan nå play-off-plats. Raka ettan till 3,20 lockar men jag lägger en högre insats på Gillingham (Draw no bet) till 2,20 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365. Då har jag chans på snäppet större vinst och skyddas samtidigt mot krysset.

Gillingham har lite defensiva avbräck (Richards, Fuller, King) men de som spelar lär ge allt de har i det här läget och motivation spelar en viktig roll. Fansen kommer att vara taggade och ge matchen cupstämning. I vanliga fall är Gillingham riktigt svårslagna på Priestfield Stadium och har bara förlorat där 3 gånger på hela säsongen. Topplag som Leeds, Swindon, Huddersfield har alla fått stryk här samtidigt som Norwich & Charlton har fått nöja sig med oavgjort. Och då har de åkt till Kent med mer motivation än Saints har idag. Deras poängavdrag i somras gjorde uppflyttning mindre troligt men de gjorde ett bra försök och missade bara precis. Det måste ha varit tungt då de är ett av de bättre lagen i ligan. Vi får se hur de reagerar nu. De har ju ändå en stark offensiv och är svårslagna, men samtidigt kanske de inte kämpar tillräckligt för att få med sig nåt hem. Gillingham är värt att testa i det här läget.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Gillingham - Southampton
Gillingham*
48 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *