Pittsburgh börjar med en seger

I natt börjar NHL-slutspelet och den säkraste matchen där verkar vara Pittsburgh Penguins som tar emot Ottawa Senators. Pittsburgh vann förra året och har ett oerhört bra och svårforcerat lag i år igen. Jag tror inte att Ottawa ska ställa till med alltför mycket besvär.

Sidney Crosby är i storform och han plockade hela 5(!) poäng i sista matchen i grundserien. Han är en otroligt viktig kugge i laget. Det sägs att när slutspelet börjar så slänger man bort allt som hänt innan. Det är väl sant, ibland. De sämre lagen måste ju tänka så, annars har de förlorat innan serien ens börjat. Laget som har haft en bra säsong får ju inte gå in med dålig inställning de heller så det är en taktik som tränarna måste använda. Nu brukar det ju bli som tabellen har förespråkat ändå. Om historien ska säga sitt så kommer den här matchen sluta med hemmaseger då Ottawa har svårt i Pittsburgh och är inte i form. Pingvinerna har tänkt på slutspel en längre tid och borde tända till i dag. Etta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 01:00
Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators
1
107 kr

2 kommentarer till “Pittsburgh börjar med en seger

  1. Daniel den skrev:

    Jag har lite idéer om en match till i natt. Ska forska lite mer på det så får vi se om det blir ett till tips…

  2. Daniel den skrev:

    Många konstiga resultat i natt egentligen. Var det någon match som slutade med väntad vinst? Kanske Phoenix?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *