Målsnål natt i NHL-slutspelet

Nu är det som sagt slutspel och jag kommer at slänga in ett tips till så här mitt i natten. Jag har lite dålig feeling över hur min match i Pittsburgh kommer att sluta så jag kan behöva en seger här. Detta kommer dessutom att bli en dubbel vilket inte här till vanligheterna. Jag tippar två slutspelsmatcher och jag tror att båda kommer att bli målsnåla.

Matcherna i fråga är den mellan Detroit Red Wings och Phoenix Coyotes samt den mellan San José Sharks och Colorado Avalanche. Om vi börjar med Detroitmatchen så är det lag som inte är så målrika i normala fall, och framför allt inte emot varandra. De två senaste mötena har slutat med mindre än 6 mål och det gäller ju grundspel. Slutspelsmatcher är allt som oftast mycket tätare tillställningar, framför allt i början utav serierna. Titta bara på det svenska slutspelet. Det var en uppvisning på att spela snålt och tillknäppt ishockey.

San José och Colorado spelar även dem ganska målsnål genom historien och lägger vi på att det är slutspel på gång så känns tipset ganska bra. Den här matchens odds är högre men vilket på något vis är lite snett då den här matchen har större chans av att sluta målsnålt än den andra.

Det känns som om det är bäst om denna dubbel sitter med tanke på hur lurigt det är att ta sig upp från 900-kronorsträsket.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 04:00
Phoenix Coyotes - Detroit Red Wings
Under 5,5 mål
34 kr
Tor 04:30
San José Sharks - Colorado Avalanche
Under 5,5 mål
109 kr

2 kommentarer till “Målsnål natt i NHL-slutspelet

  1. John den skrev:

    Du slapp 900-kronorsträsket för den här gången iaf 🙂

  2. Daniel den skrev:

    det var bra det. Hatar att ligga där. Man tar så många dåliga beslut när man hamnar där av någon anledning 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *