Phoenix har bra läge att skrälla

Phoenix drog det längsta strået i en svängig första match av 7 mot Detroit. Jag trodde redan innan första matchen att de skulle ha en bra chans att rubba svensklaget i denna matchserie. Jag spelar på att Phoenix slår ut Detroit och avancerar till andra omgången till oddset 2,45 hos Unibet.

De flesta tippade på att Phoenix inte ens skulle ta sig till slutspel. Nu är grundserien färdigspelad och Phoenix slutade som fjärde bästa lag i hela NHL. Inför slutspelat har Phoenix rustat upp truppen både offensivt med Wojtek Wolski och Lee Stempniak, och defensivt med Derek Morris och Alexandre Picard. I första rundan mot Detroit har de den stora fördelen att spela en match mer på hemmais.

Detroit gör sitt nittonde raka slutspel, denna gången fick de dock kämpa rejält för det. Med inte så många omgångar kvar låg de under slutspelsstrecket. Detroit var i final i fjol mot Pittsburgh där man snöpligt förlorade sjunde avgörande hemma i Joe Louis Arena. Nu är laget äldre, mer rutinerat men också sämre. Det blir tufft mot unga hungriga Phoenix där det vattnas framgång i munnen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 01:05
Phoenix - Detroit
Phoenix vidare
30 kr

3 kommentarer till “Phoenix har bra läge att skrälla

  1. Daniel den skrev:

    Vågat att gå emot ett sånt slutspelsrutinerat lag som Detroit. Tycker de sett bra ut på slutet när de fått tillbaka lite spelare. Phoenix spelar dock helt utan press vilket Detroit knappast gör med tanke på deras historik. Insatsen speglar nog chansen ganska väl ändå

  2. Viktor den skrev:

    Unibet måste ha insett att oddset på Phoenix var högt, för nu några timmar innan match 2 är det sänkt till 1,90.

  3. Daniel den skrev:

    Jäklar vad mål det blev i match två. 8 svenskpoäng totalt för Detroit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *