Överspel i Spurs – Arsenal

Kul derby ikväll mellan Spurs – Arsenal och en match båda lagen behöver vinna. Ett kryss gynnar inga och då båda lagen är offensivt lagda så känns överspelet nära till hands. Över 2,5 mål finns till 1,84 hos Pinnacle.

Chelsea har pole position inför slutspurten i ligan men en vinst idag för Arsenal och de ligger bara 3 poäng efter. Med tanke på att Chelsea har ett par svåra bortamatcher kvar, och Arsenal har ett lite lättare schema, så är det långt ifrån över ännu. Men det behövs tre poäng idag. Arsenal kan bara spela på ett sätt i vanliga fall och de lär inte anfalla mindre i det här läget. Ett kryss är värdelöst. Samma sak för Spurs som jagar fjärdeplatsen. Två anfallsglada lag och det kan bli en ganska öppen matchbild.

Dessa derbyn brukar bli ganska målrika i vanliga fall. Vem minns inte Arsenals 5-4 vinst för en del år sen eller 4-4-matchen 2008? 8 av de 10 senaste mötena har slutat med över 2,5 mål. Ifjol blev det 0-0 på White Heart Lane, men då visades Eboue ut tidigt och Spurs missade många lägen. Inget av lagen är kända för att spela tighta, målsnåla matcher och jag förväntar mig en underhållande kamp ikväll.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 21:00
Tottenham - Arsenal
Över 2,5 mål
35 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *