Arsenal vinner Londonderby mot Tottenham

Efter ett par dagar med väldigt skralt utbud på spelmarknaden så dyker det här upp lite roligare spelobjekt. Ett derby som ser ut att bli ganska öppet då inget av lagen tjänar på att spela oavgjort. Arsenal klarar nog av Tottenham bättre än Messi. Tvåan spelas till medelinsats.

Tottenham har dock hemmaplan, vad nu det har för betydelse i ett derby. Tottenham har tappat fart mot slutet och har två förluster i ryggen. De ser inte lika starka ut som tidigare på säsongen. Skador på viktiga spelare har spelat in, kanske framför allt på Palacios som styr mycket av spelet. Kranjcar som varit i sådan finfin form under säsongen saknas också så mittfältet är smalare. Laget borde kunna vara lite slitet efter att ha spelat en match som gick till övertid mot Portsmouth i FA cup-semin bara för tre dagar sedan. Redknapp sade då själv att laget var slitet på slutet men han var väldigt övertygad om att laget skulle vara återställda i dag. Jag är tveksam…

van Persie tillbaka på planen

van Persie tillbaka på planen efter 5 månader.

Arsenal åkte som bekant ut mot en liten Argentinare i Champions League och vänder nu blickarna mot Premier League. De saknar flertalet tongivande spelare i Fabregas, Arshavin, Song och Gallas. Inga dussinspelare det inte. Nu har de ju lite talang på bänken att slänga in så det ska inte vara för mycket fara på taket. Van Persie sägs vara tillbaka och kommer säkert starta på bänken åtminstone. Den kaxige dansken i all ära men han är inte i närheten av van Persies klass som även passar in i Arsenals typ av fotboll bättre.

Jag tror på tvåan i en match där det saknas spelare som drar in abnorma mängder pengar i löner varje månad. Båda lagen vill vinna detta. Jag kommer att vara bänkad.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 21:00
Tottenham - Arsenal
2
43 kr

2 kommentarer till “Arsenal vinner Londonderby mot Tottenham

  1. John den skrev:

    Arsenal var inte speciellt bra men kunde ju nästan vunnit ändå om inte Gomes hade dampat loss och gjort alla sina fifa-räddningar. Spursseger känns rätt logiskt i efterhand med tanke på Arsenals brist på naturliga målgörare och att Spurs ville ha revansch för cupförlusten.

  2. Daniel den skrev:

    I efterhand så känns allt så lätt 🙂 Tänk om inte Rose gjort ett drömmål i debuten. OM man haft honom för första målskytt hade man väl kunnat slappna av resten av livet. Oddsen på det….

    Har jag sagt har kass jag tycker att bendtner är förresten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *