Göteborg är mycket bättre med Hysén i laget

Nu kommer jag göra det igen, spela en dubbel alltså. Blackpool har motivation och form just nu för att kunna spela kvadraten med Peterboroughs försvar. Tvåan där är stark. På raden kommer jag att spela IFK Göteborg som spelar borta mot Åtvidaberg. Göteborg har Hysén tillbaka i laget och det kommer göra stor skillnad. Tvåa där med. Dubbeln spelas på Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365.

Blackpool jobbar på i racet om en playoff-plats till Premier League. Med två matcher kvar innehas den platsen av Swansea som har två poäng mer men en svår match i dag borta mot Sheffield United. Blackpool har blodad tand och kör över de mesta just nu. Blackpool får antagligen tillbaka den viktiga mittfältaren Charlie Adam vilket stärker deras lag ännu mer. Peterborough har inget annat än hedern att spela för vilket oftast inte genererar mycket skönspel. 0-6 senast mot Reading är sådär får jag säga. Stark tvåa.

Åtvidaberg har fått en tuff start på säsongen och man har enbart lyckats göra ett mål. Självförtroendet kan inte vara på topp men man kämpar så klart på och försöker göra det svårt för sina motståndare. Kvaliteten saknas dock. IFK Göteborgs säsong har inte heller den börjat som man hoppats men nu är Hysén tillbaka vilket lär förvandla de blåvita till ett guldjagarlag igen. Han är ju för bra för Allsvenskan egentligen. Göteborg är ett helt annat lag med han med. Kan de få igång Robin Söder efter hans långa skadofrånvaro så skulle det vara guld värt också. Med 5-1-segern i ryggen mot Elfsborg så vinner de här. Bra tvåa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Peterborough - Blackpool
2
64 kr
Lör 16:00
Åtvidaberg - IFK Göteborg
2
64 kr

4 kommentarer till “Göteborg är mycket bättre med Hysén i laget

 1. Daniel den skrev:

  Tyvärr klarade Hysén inte så lång tid på plan. Utbytt i 35e minuten

 2. Daniel den skrev:

  GBG missar straff 🙁

 3. Daniel den skrev:

  hepp, hepp. Dags att sluta spela på Allsvenskan nu känns det som.

 4. John den skrev:

  Livsfarligt att tippa allsvenskan. Alla lag är lika dåliga så ren lotto 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *