Blir det ytterligare en förlängning mellan HV71 och Djurgården?

I SM-slutspelet i ishockey har rekordmånga matcher gått till förlängning.. hela 16 stycken och ännu är det inte färdigspelat. Jag har sett de 2 senaste matcherna och HV71 har varit det klart bättre laget i båda. Ändå har Djurgården tagit båda matcherna till förlängning och vunnit den ena. Främst tack vare strålande målvaktsspel och god effektivitet i anfallet.
Följande statistik är ganska så talande för hur matchen såg ut (HV:s siffror först): Antal skott: 46 – 22 | Utvisningsminuter: 6 min – 10 min. Lite kul att HV71 vann skotten i första perioden med 16-4 men att det var Djurgården som ledde med 1-0 inför andra.

Djurgården vann första matchen i finalserien med 4-3, resterande 4 matcher har gått till förlängning. Jag tycker chanserna för ytterligare ett avgörande i förlängning är goda. 3,85 i odds på krysset spelas hos Nordic Bet.
Jag spelar krysset i ishockeyn på en dubbel med ”inget rött kort i matchen Barcelona – Xerez”. Läs motivering för det tipset i mitt andra inlägg här.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Djurgården - HV71
X
84 kr
Lör 18:00
Barcelona - Xerez
Inget rött kort
84 kr

5 kommentarer till “Blir det ytterligare en förlängning mellan HV71 och Djurgården?

 1. Viktor den skrev:

  Hockeyn gick till sudden, men Xerez fick utvisning i 90 minuten.. oflyt!

 2. Daniel den skrev:

  9 gula kort och 2 röda. Vad hände i slutet av den matchen? Vi alla missar mycket i dag. Oflyt på en del ställen. Hoppas på Man City nu då

 3. Viktor den skrev:

  Det var lugnt större delen av matchen och inte mycket kort delades ut.. varnade spelare byttes ut och jag var inte särskilt orolig för att tipset skulle skita sig.. men så tappade Xerez humöret sista kvarten, urk!

  • Daniel den skrev:

   Surt värre du. Jag hade på Livescore här och såg hur kort på kort ploppade upp. Lite galet

 4. John den skrev:

  När krysset gick fint och allt..Räckte inte 3,85? 😉 Xerez verkade tappa humöret rejält i slutet. Vågad oddshöjare i en liga där korten lätt flyger upp ur fickan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *