Fulham har inget att hämta på Anfield

Det var ett tag sen jag vågade tippa handikappsspel på Liverpool men nu har de börjat komma igång på riktigt. Fulham imponerar sällan borta och har mycket mindre att spela för. Jag testar Liverpool (-1) till 1,85 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Båda lagen har matchats hårt på grund av Europacupspel men Fulham drabbas hårdare av det då de har en mindre trupp och sämre kvalitet på djupet. Fulhams ligaform i år är mycket svajigare än ifjol och det har synts att de extra matcherna har tagit ut sin rätt. Just nu ligger de på 12:e plats och har i princip inget att spela för, de stannar lugnt uppe och de har ingen realistisk chans på en Europa League-plats. Det har bara blivit en bortaseger hittills och de lär backa hem för att gneta sig till en poäng. Framåt hotar de sällan borta och nu när Zamora är tveksam till att starta så blir de genast mer uddlöst.

Liverpool har 12 segrar av 16 möjliga på Anfield med målskillnaden 40-13. Laget har till slut börjat komma igång igen och de har allt att spela för då de vill åt fjärdeplatsen. Maxi Rodriguez och Babel är tillbaka idag och Torres lär medverka trots skadekänning senast. Får de bara ett mål relativt tidigt så kan det lossna och bli en stabil seger. Det slutade 0-0 ifjol men i de 4 mötena innan dess så vann Liverpool med 2 mål eller mer.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Liverpool - Fulham
Liverpool (-1)
44 kr

5 kommentarer till “Fulham har inget att hämta på Anfield

 1. Mobil-daniel den skrev:

  Jag är på finlandsbåten på väg hem. Snart ska jag kasta mig in i matchen igen. Hur såg wolves match ut idag? Klarar vi oss kvar? Gott att burnley vann igår 🙂
  Angående tipset i fråga så har jag svårt att se fulham störa med deras nuvarande form.

 2. John den skrev:

  Gött det, har vart lite ont om tips den senaste tiden. Såg ett par minuter av Wolves – Stoke och det lät som båda lagen gjorde en del misstag när de kom till bra lägen. Efter Hulls förlust ser det genast bättre ut. Om nu inte Burnley vinner 5 raka eller nåt 🙂

 3. Ipod-Daniel den skrev:

  Internet här på. Båten är skämmigt långsamt… Burnley är körda. Svårare schema än flera utav oss i botten. Pompey officiellt borta nu också. Blir sjukt spannande avslutning iaf

 4. Viktor den skrev:

  Kul för Pompey att de är i FA-cup final igen iaf =)

 5. Daniel den skrev:

  Något att hurra för det:) Jag är glada att de är borta. Ska Pompey göra en Aachen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *