Ofta många kort i Genoaderbyt

Genoa-derbyna brukar bli heta tillställningar med många utdelade kort. Båda lagen jagar en Europacupplats vilket kan ge kvällens match lite extra sting. I de senaste 5 derbyna har det sammanlagt delats ut 53 kort, ett snitt på 10,6/match, vilket gör att Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365:s 1,90över 7,5 kort lockar.

Det har varit en del riktigt fysiska derbyn sen Genoa gick upp till Serie A 2007. På de 5 matcherna som har spelats sen dess har det totala antalet kort som delats ut varit 7, 11, 11, 13 & 11 stycken. I båda de två senaste mötena har det blivit hela 3 röda kort, vilket säger en del om vilken typ av match det brukar bli. Domare idag är Paolo Tagliavento och han brukar ligga över genomsnittet i ligan för antalet utdelade kort. Med tanke på tidigare matcher så känns 8 kort inte så himla mycket. Med tanke på hur viktig matchen är, både för skryträttigheterna i staden och slutplacering i ligan, så hoppas jag på att det kan spåra ur om nåt av lagen inte är nöjd med resultatet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 20:45
Sampdoria - Genoa
Över 7,5 kort
38 kr

3 kommentarer till “Ofta många kort i Genoaderbyt

  1. Daniel den skrev:

    Så, då var jag hemma igen då. Den här var ju ganska klockren i efterhand.

  2. John den skrev:

    Den kändes bra och det blev sådär laddat och småfult som man förväntade sig. Synd bara att oddset hann sjunka från 2,00 till 1,90 innan jag skrev.

  3. Daniel den skrev:

    Surt men ändå en helt okej återhämtning från Liverpools miss tidigare på dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *