Fördel AIK i sista semi-finalen i innebandyn

Femte och avgörande matchen spelas ikväll i semi-finalen mellan Täby och AIK i Superligan. Det känns lite fördel AIK då de har bättre facit i de stora matcherna och vet vad som krävs för att ta SM-guld. Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet ger 2,50AIK-seger och jag hugger direkt innan det sänks. Andra bolag har AIK som favorit t.o.m så här var Unibet generösa.

Matchen visas på TV4 Sport 18.30 och då är det ju självklart plastmattan som läggs ut. Täby är kända för att gilla att spela på sitt parkettgolv i Tibblehallen så där blir det lite fördel för AIK. I första semi-finalen här visades också matchen på TV och då kom inte Täby upp i normal kapacitet och AIK kunde kontra sönder dem.

Fjärde mötet, som slutade 6-1 till AIK, spelades nu i lördags och även det tror jag kan gynna AIK lite grann. AIK var det bättre laget då och kan möjligen få lite momentum när nästa möte är så snart. Men i vilket fall som helst så brukar AIK vara bra när det gäller och har vunnit SM-guld två gånger, nåt som Täby aldrig lyckats med. De har inte förlorat en femte slutspelsmatch sedan 2003, iofs bara 3 vinster av 3 möjliga sen dess, men ändå. AIK ska ha minst lika god chans som Täby, om inte mer, och till 2,50 testar jag AIK utan att tveka.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 18:45
Caperio/Täby - AIK
2
43 kr

1 kommentar till “Fördel AIK i sista semi-finalen i innebandyn

  1. Daniel den skrev:

    Yay, jag får leda ett tag 🙂 Min semester har inte varit helt till ondo för mig här på kampen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *