Helsingborg nollar Åtvidaberg

5 omgångar har passerat av Allsvenskans upplaga 2010. Vi kan konstatera att Helsingborg är serieledare och att Åtvidaberg ligger sist. I den sjätte omgången möts de båda lagen på Åtvidabergs hemmaplan Kopparvallen. Jag tippar på att hemmalaget Åtvidaberg inte gör mål till oddset 2,05 hos Unibet. Expekt har 1,80 i odds på samma spel.

Helsingborg har tagit 13 poäng av 15 möjliga, trots att de bara har gjort 6 mål framåt. Bakåt har de endast släppt in 1 mål. Påminner om AIK i fjol som tog många vinster med 1 mål mot 0. Vi får se om det räcker hela vägen till SM-guld för HIF, men det ser onekligen bra ut hittills.

Åtvidaberg har 2 raka mållösa matcher bakom sig, mot Kalmar och Häcken. Boll i insidan av stolpen och boll dansandes på mållinjen har räddat Åtvidaberg från ytterligare poängtapp i de matcherna. Åtvidaberg ligger rättvist sist i tabellen. De har varit det sämre laget i samtliga matcher trots att de mött flera av de lite sämre lagen. De är det enda laget som fortfarande inte gjort mål. Första målet kommer inte mot Helsingborg.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Åtvidaberg - Helsingborg
Hemmalaget gör inte mål
84 kr

3 kommentarer till “Helsingborg nollar Åtvidaberg

 1. Daniel den skrev:

  Med två mållösa matcher är det kanske dags för en strut 😉 Allsvenskan bjuder ju dock sällan på underhållande fotboll och målsnåla matcher finns alltid på agendan

 2. Daniel den skrev:

  ”Jag förstår inte hur Åtvidaberg ska göra några mål. Haris Radetinac kom heeeelt fri mot Pär Hansson efter sjabbel i Helsingborgs försvar. Men Radetinac lyckades inte alls förvalta det utan sköt bollen i Pär Hanssons högra stolpe. Hur ska ÅFF spräcka nollan?”

  Nära men som sagt…. inga mål

 3. Viktor den skrev:

  Man måste förtjäna stolpe in 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *