Barca bryter Reals hemmasvit

El Classico där 2 av fotbollsvärldens bästa klubblag drabbar samman är en av idrottsvärldens största fotbollshändelser. Ikväll händer det och mycket står på spel. Laget som förlorar här hamnar rejält på efterkälken i jakten på en La liga-titel. Jag tror på ett lika resultat men där Barcelona är närmast segern. Därför spelar jag Kryss (insatsen tillbaka vid bortaseger) hos Bwin till oddset 2,30.

Real Madrid åkte ut alldeles för tidigt både i Copa del Rey och i Champions League. För att säsongen nu inte ska bli helt misslyckad krävs det en ligatitel. Formen är det inget fel på. 13 raka segrar i La liga och på hemmaplan är man förmodligen Europas vassaste där man har vunnit samtliga 15 matcher med den totala målskillnaden 50-13.
Hemmalaget saknar Kaká, Royston Drenthe och Pepe.

Om Real Madrid är i bra form så är Barcelona i fantastiskt bra form. Som de slog ut Arsenal ur Champions League är mäkta imponerande. Vad gäller Messis insats i hemmamötet är jag mållös. Den mannen verkar kunna göra mål lite när han vill. Barcelona är ligans bästa bortalag med 24 segrar och endast en förlust. Barca saknar spelarna Eric Abidal och Zlatan Ibrahimovic, men det tror jag inte betyder så mycket. Zlatan kan lätt slöa ner Barcas snabba passningsspel. Det finns bra ersättare i form av Pedro, Bojan och Henry.

Real Madrid har vunnit de flesta möten mot Barcelona på Santiago Bernabeu historiskt sett, dock vann Barca här i fjol med makalösa 6-2 i en oförglömning match. Barca vann även mötet i höstas på Camp Nou med 1-0 efter mål av en viss Ibrahimovic.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Lör 22:00
Real Madrid - Barcelona
X (insatsen tillbaka vid bortaseger)
98 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *