Schweiz blir en mumsbit för svenskarna i bronsmatch

Det blev ytterligare en förlust mot mardrömsmotståndaren USA för Sverige i Junior-VM i ishockey. Med domarna lite mindre på amerikanernas sida tror jag att småkronorna hade vunnit den matchen, för jag tycker att de gulblåa var det bättre laget sett ur ett objektivt perspektiv.

I bronsmatchen som spelas ikväll står Schweiz för motståndet. Ett Schweiz som överraskade de flesta genom att slå den ryska björnen ur turneringen. I semifinalen tog det dock tvärstopp mot Kanada som kunde vinna med 6-1 utan att spela bra. Jag tror Schweiz är lite för nöjda och alldeles för dåliga för att ge Sverige en match här.

De svenska laget måste vara rejält revanschsugna efter förra matchen och vill säkerligen visa omvärlden vilket bra lag de är.. Andre Petersson är bara ett mål efter i JVM:s skytteliga, Magnus Pääjärvi Svensson har chansen att bli poängkung, Jacob Marcström som spelat lysande hittills kan bli utsedd till turneringens bästa målvakt. Det vore isåfall första gången som någon blir utsedd till det två år i rad.

Sverige har mycket att spela för och vinner stort trots att lagkapten Marcus Johansson är avstängd efter matchstraffet i semifinalen. Jag spelar på handikappspelet Sverige (-3,5 mål) på Bet24.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 22:00
Schweiz U20 - Sverige U20
Sve (-3,5 mål)
60 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *