Vancouver vinner och det med mycket mål

Vancouver med Daniel och Henrik Sedin är heta just nu. Det går inte många matcher på en säsong utan att de gör några poäng. I dag får de leka med ett oerhört formsvagt lag. Columbus har enbart en vettig kedja och det är den med Rick Nash och Huselius och har inte vunnit borta sedan den 19’e november. Ettan är ett ganska solklart utgångstips men oddsen är ändå lite låga för att vara NHL. Jag gillar dock att spela på mycket mål. Över 4,5 blir det de flesta dagar i veckan för de allra flesta lag. Jag hoppas dock på över 5,5 då det ger en saftigt odds på 2,15 hos Bet365.

Jag ser just nu på Toronto för att hålla koll på Gustavsson och det gör mig väldigt ofta sugen på att tippa. De matcher som är tillgängliga för mig då är de som börjar 04:00. Detroit vet jag inte alls var jag har förutom att de väldigt ofta spelar målsnåla matcher. Jag håller mig till att tippa över på Vancouver – Columbus. Insatsen borde vara låg till medel då lagen har spelat ganska snålt den senaste tiden. Det är dock den typen av match som brukar resultera i mål känns det som. För att chansa på ett resultat så får jag nog säga 5-1.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 04:00
Vancouver - Columbus
Över 5,5 mål
46 kr

2 kommentarer till “Vancouver vinner och det med mycket mål

  1. John den skrev:

    7-3. Inte dumt tippat alls.

  2. Daniel den skrev:

    Faktiskt inte ser jag. Även om resultatet inte överensstämmer exakt så är vinststorleken rätt. Borde ha tippat undermål på Detroit också 🙂 Men fick ju lugna mig lite… Nu ska jag iväg till Falköping. Bror fyller år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *