Roma ska vara glada för oavgjort mot Cagliari

Roma är idag på Sardinien för att försöka ta en ligaseger mot Cagliari för första gången sen 1995. Cagliari kan göra det svårt för de flesta lagen på hemmaplan och Roma är nog inte helt missnöjda med ett kryss med tanke på sitt dåliga facit här. Oavgjort finns till fina 3,40Pinnacle.

Roma hade fin form innan juluppehållet och de hade nog säkert velat spelat vidare för att inte förstöra flytet. Ranieri har nu fått dem att spela stabilt och de har lyckats bättre med att skrapa fram resultat jämfört med tidigare. Bortaspelet är dock mediokert, de har bara vunnit borta 2 gånger den här säsongen. Mest matcher har slutat oavgjort (4 av 9) och Roma kan säkert se till att laget får med sig åtminstone en poäng  även i den här svåra matchen. Ett plus är att Toni gör sin debut på topp, men ett minus är att de får klara sig utan viktige Totti och Mexès idag.

Cagliari är ett bra hemmalag och de har inte förlorat där på 6 matcher. Fina segrar har tagits här mot Juventus, Genoa och Sampdoria. De lär gilla sina chanser mot Roma, men med tanke på bortalagets fina prestationer innan jul så kan de nog få nöja sig med ett kryss. Det är hur det har slutat i 3 av de 4 senaste mötena här.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 15:00
Cagliari - Roma
X
48 kr

4 kommentarer till “Roma ska vara glada för oavgjort mot Cagliari

 1. Viktor den skrev:

  Jag tror Roma får stryk här.. de fick bra resultat innan jul, men de spelade inte lika bra.

 2. John den skrev:

  Jag fick mail om din kommentar kanske i 85:e minuten då det stod 0-2. Tänkte att det var en jäkligt kaxig tippning, men du kanske hade postat den ett tag innan? 🙂

  Det blev ett kryss ändå men det var med en hel del flyt. Stängde av streamen i 87:e då det kändes rätt kört och strax därefter gjorde Cagliari 2 mål. De borde nog gjort ett mål tidigare men hade Roma vunnit så hade det inte vart oförtjänt.

 3. Viktor den skrev:

  Nä, jag missade helt enkelt att matchen började kl 15 .. fasen vad tur du ska ha då med dina tips! :p

 4. John den skrev:

  Jag har haft riktig otur med vissa också så jag tar all tur jag kan få. Sånt brukar ändå jämna ut sig i längden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *