San José och St Louise i en målrykande match

Mitt favoritspel av alla olika typer av spel är att tippa på mycket mål. Det är oftast intressant att följa och man behöver inte bry sig om vem som gör målen. I går fick jag in ett spel redan i andra perioden då Vancouver och Columbus flippade loss i startperioden. I natt är det San José Sharks och St Louise Blues som gör upp i vad jag tror kommer att bli en sprakande föreställning. Över 5,5 mål ger 2,08Pinnacle. Även andra bolag som Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway och Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365 ger bra odds för detta spel.

San José förlorade överraskande häromsistens mot LA Kings i en match där alla trodde på en mycket stabil hemmaseger. Då hade målvakten Nabokov en mindre bra dag med 5 insläppta på 16 skott. Återstår att se om han kommer att vara tillbaka i mål i natt. Joe Thornton och Henrik Sedin trissar varandra till nya höjder i poängligan och han letar nog efter poängen för att ensam stå på toppen. De kommer att vara mycket revanschsugna och kommer att producera framåt.

St Louise är inte bra nu men gör en hel del mål och förlorar sällan stort nu under den tillfälliga coachen Davis Payne. Jag tror absolut att de kommer att bjuda upp för att avsluta sin 5 matcher lång förlustrad. Ettan känns klar men spelvärdet är större i överspelet. Insatsen är medel.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 04:30
San José Sharks - St Louise Blues
Över 5,5 mål
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *