Pixbo hittar tillbaka till vinnarspåret

Pixbo bör vara taggade till att få en trepoängare igen efter att fått storstryk mot Caperio/Täby (två gånger om) och Helsingborg. De verkar trivas bättre på bortaplan och ska ses med bra chans mot nykomlingarna Tyresö. Pixbovinst med minst 2 bollar (-1,5) finns till 2,10 på bl a. Unibet.

Pixbo har lirat riktigt bra på bortaplan den här säsongen och än så länge har de bara förlorat mot Caperio/Täby, vilket inte är nåt att skämmas för direkt. Vinster har tagits mot bl a. Helsingborg och Balrog och även mot Warberg och Falun efter övertid. De kan hota de flesta borta och så länge de inte underskattar motståndarna så ska de ha god chans idag med. Efter tre raka förluster tror jag att de är desperata efter att vinna igen och öka avståndet ner till slutspelsstrecket. Det är inga nya avbräck i laget så de kör med samma trupp som senast.

Tyresö tar sina flesta poäng mot de andra bottenlagen och är klassen sämre. I förra mötet i höstas slutade det 12-5 till Pixbo och Tyresös försvar hade det jobbigt. Det blir nog tightare idag men handikappet prövas ändå.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 20:00
Tyresö - Pixbo
Pixbo (-1,5)
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *