Frölunda får jobba för poängen

HV71 är i en monsterform, Teemu Laine likaså. De vinner allt just nu även om de inte förtjänar alla matcher. De är helt enkelt så otroligt effektiva och ges de en chans så tar de den. Frölunda är fortfarande väldigt opålitliga men mycket förbättrade gentemot säsongsinledningen. Kan dock inte hålla mig ifrån 2,75Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet för tvåan.

Frölunda vet man aldrig riktigt var man har. De vinner övertygande mot Färjestad (inte så imponerande just nu kanske) men förlorar mot Södertälje. De har blivit mycket bättre än vad de var i början av säsongen då de var riktigt usla. Ska inte säga att jag inte var skadeglad under den perioden. De har dock lyckats komma tillbaka på ett bra sätt men får det jobbigt mot HV71 i dag. Jönköpingslaget har en förmåga att lyfta sig mot bra lag. Bortaoddset är för bra för att motstå.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 19:00
Frölunda - HV71
2
25 kr

1 kommentar till “Frölunda får jobba för poängen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *