Washington möter San Jose i ett toppmöte

Det bäste från väst möter det bäste från öst i vad som borde bli en kanonmatch. Washington som förlorade överraskande mot Carolina för några dagar sedan hoppas på en snabb replik från Ovechkin och grabbarna. Kedjan med Bäckström, Ovechkin och Semin kommer att splittras under starten på matchen. Trots det kommer matchen innehålla många mål. Jag tippar på över 5,5 mål till oddset 1,85Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

De flesta matchen som Washington spelar slutar på detta vis som de flesta vet. Just nu när de bytt bort sin kapten verkar de lite extra känsliga bakåt vilket visades tydligt mot Carolina. De var i och för sig sämre på allt i den matchen. Tredjemålvakten kommer att få känna lite mer på NHL och det visar sig om det är smart.

San Jose Sharks har under den senaste tiden fått bevis på att de har ett av de bästa lagen i NHL genom att ha flertalet spelare klara för OS. För Kanada har de flesta stjärnor med av alla och det är som vanligt ett av lagen som tippas vinna. Två offensivt starka lag kommer att göra dagen innan nyårafton till något att komma ihåg.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 04:00
San Jose Sharks - Washington Capitals
Över 5,5 mål
60 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *