Sverige avslutar snyggt mot Finland

Just nu befinner jag mig i en liten semesterby på Danmarks væstkust, Skallerup Klit, dær jag har tænkt fira in det nya året.  Det enda internet jag har tillgång till ær det jag fått låna i receptionen hær på stællet. Jag kan inte uppehålla mig på den hær datorn hur længe som jag sjælv behagar. Dærfør har jag inte kunnat reka dagens matcher i samma mængd som jag brukar gøra..

Sverige – Finland i ishockey ær ett riktigt klassikermøte. De stora finska herrarna har lekt med de stora svenska herrarna i høstens Euro Hockey Tour. Sveriges trænare Pær Mårts driver sækert på sina ungdomar att gøra allt før att vinna matchen och sækra gruppvinsten. Æven oavgjort ræcker før att vinna gruppen. Sverige kan spela avslappnat och kan tænkas lufta lite spelare.

Matchen visas klockan 20:00 på svt 24.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 20:00
Sverige U20 - Finland U20
1
65 kr

4 kommentarer till “Sverige avslutar snyggt mot Finland

 1. Daniel den skrev:

  Såg att unibet hade typ 1,34 eller nåt och kände direkt att det var alldeles för lågt på Sverige. Ofta stenhårda möten lagen emellan och så överlägsna tror jag inte att vi kommer att vara. 1,55 är bättre dock…

 2. Daniel den skrev:

  Förresten. Hur är en semesterby på vintern? Låter ledsamt 😛

 3. Daniel den skrev:

  Nu ska det avgöras

 4. Viktor den skrev:

  Det var skoj! Men tror det hade varit roligare där på sommaren då man kunnnat bada i havet och lekt i sanden hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *