Summering av December

Nu har ännu en månad passerat och kampen avslutades som vanligt med dramatik. Med det nya året har vi också fått kora en ny segrare och denna gång får vi gratulera Viktor till vinsten. Han lyckades med att omvandla sina 1000 kr till det respektabla 1244 kr. Detta gjorde han med en genomgående god ROI(Return On Investment) som slutligen hamnade på 139%. Det var kanske inte helt oförtjänt att han vann då han ledde i stort sett hela December.

Bästa vinnande oddset för en singel förra månaden var 2,45 på både HV71 borta mot Färjestad och på Liverpool borta mot Aston Villa. Högst odds för en vinnande kupong var 3,72 som Viktor fick när han spelade på Roma i derbyt mot Lazio och Mallorca mot Zaragoza. Han fick även månadens högsta vinst när han tjänade 102 kr på att Man City vann mot Arsenal i Carling Cup.

Under December har vi haft en omröstning uppe på sidan för att ta reda på vilken fotbollsliga som ni läsare tycker är den mest underhållande. La liga fick störst andel röster med sina 50% och tvåa hamnade Premier League med 40%. Att just dessa två ligor skulle göra upp om förstaplatsen var nog inte så förvånande. Nu startar en ny omröstning som den här månaden kommer att kretsa kring det högaktuella ämnet om en ny europeisk hockeyliga. Vad tycker du om detta? Är det ett bra sätt för att öka intresset och kvaliteten för hockeyn i Europa och möjligtvis utmana NHL? Eller är det bara ännu ett sätt för lagen att tjäna mer pengar utan ta fansens intressen i åtanke?

Oddskampen December

Oddskampen December

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *