Buffalo mot Hedbergs Atlanta i nattens NHL

Buffalo Sabres har haft lite flyt den senaste tiden när de lyckats få med sig resultat. Detta innebär att formen ser ut att vara bättre än vad den är. Målvakten är som jag sagt många, många gånger mycket bra. Det är mycket svårt att förutsäga hur matchen slutar trots de låga oddsen för hemmaseger. Jag har dock hittat ett intressant odds som innebär att jag hoppas på att det totala antalet mål är jämnt. Detta ger mig hela 2,70Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365.

Det är ju otroligt svårt att motivera tipset genom att kolla form utan det är helt och hållet spelvärde som motiverar detta spel. I går natt slutade fyra av åtta matcher oavgjort. Med enkel matte kan vi se att alla oavgjorda resultat är jämna tal. Totalt sett slutade sex av åtta matcher med ett jämnt tal. Tillfällighet? Kanske, men jag chansar då jag med enbart sannolikhetslära ser att spelvärdet är högt för 2,70 i odds.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 01:30
Buffalo Sabres - Atlanta Thrashers
Jämnt antal mål
34 kr

5 kommentarer till “Buffalo mot Hedbergs Atlanta i nattens NHL

 1. Daniel den skrev:

  Matchen slutar 3-3 efter en herrans massa mål mellan 30’e och 50’e minuten. Vet inte hur jag höll mig vaken riktigt men dirty jobs hjälpte till.

 2. John den skrev:

  Nu vet jag inte riktigt hur de motiverar den stora skillnaden i odds (var det bara runt 1,60 på ojämnt antal?) men det känns som att det var fint spelvärde i det.

  ’Dirty jobs’ är en tv-serie förresten, ifall nån trodde att Daniel hade några mer barnförbjudna knep i bakfickan.. 🙂

 3. Daniel den skrev:

  Är det inte common knowledge att veta vad dirty jobs är? 🙂

 4. Viktor den skrev:

  Jag tittade på liknande spel härom dagen i en hockeymatch, men då var oddset typ 1,85 både på jämt antal mål och ojämt. 2,70 är jäkligt bra odds på detta spel!

 5. Daniel den skrev:

  Ganska osannolikt högt. Hade John över för lite filmkväll när vi upptäckte oddset bara av en slump. För bra för att motstå. Vet inte alls hur de tänker när de sätter ett sådant odds.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *