Posh försvar får det svårt mot Spurs

Idag börjar FA-cupens tredje omgång och som vanligt brukar det vara ett intressant utbud. Det blir flera spel idag och det första är på att det blir målkalas på White Hart Lane. Peterborough får det svårt att klara av Spurs offensiv och jag testar över 3,5 mål till 2,20Betway.

Spurs brukar satsa på de inhemska cuperna och går ofta rätt långt i dem. Idag lär de göra ett par ändringar pga. skador (Assou-Ekotto & Lennon borta nu) och trötthet. Men stommen kommer fortfarande vara stark och deras truppspelare är inget att fnysa åt heller. Laget är i bra form och är klasser bättre än Peterborough som har det svårt nere i the Championship. De är seriens sämsta bortalag och släpper ofta in för enkla mål. Deras försvar kommer få svårt att stå emot Spurs under 90 min, och tar hemmalaget ledningen tidigt så kan det rinna iväg. Posh släpper in mycket mål i slutet av sina matcher, och det kan ske även idag om de tröttnar för mycket.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Tottenham - Peterborough
Över 3,5 mål
48 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *