MK Dons har chans att skrälla

Det är stor skillnad i kvalité mellan League One och Premier league. Men när det är FA-cup så spelar det mindre roll och jag tror att MK Dons har potential till att skrälla mot Burnley idag. En liten insats testas på MK Dons till 3,20Bet365.

Burnley har hamnat i riktigt dålig form då de inte har vunnit på 9 matcher. Bortaspelet går fortfarande tungt i ligan och nu har de defensiva bekymmer. Kaptenen Caldwell är skadad och ytterbackarna Mears och Jordan avstängda. Tveksamt också om inlånade Nugent får spela. Laget störs dessutom om rykten om att managern Coyle ska lämna klubben för Bolton.

MK Dons är ojämna men spelar stundtals fin offensiv fotboll. Burnley brukar få det svårt mot spelande lag och när de har tvingats ändra om i defensiven så kan MK Dons definitivt störa. Fansen lär vara extra peppade också då det är första gången ett Premier  League-lag kommer på besök.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
MK Dons - Burnley
1
20 kr

1 kommentar till “MK Dons har chans att skrälla

  1. Daniel den skrev:

    Jag är lite krigsskadad och vet inte om jag vågar mig på cupspel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *