Målrikt mellan MK Dons och Burnley

Nu är det här med cuper igen. Det har knappast varit min starka sida och jag har suttit här en längre tid för att hitta något jag vågar stämpla mitt namn bredvid. FA-cupen är åtminstone något som några lag satsar på vilket ändå får mig att våga tippa. När två defensivt svaga lag spelar brukar det innebära mål. Jag tippar därför på över 2,5 mål mellan MK Dons och Burnley.

MK Dons har vi ofta använt här på bloggen för att tillgodose vår hunger för målrika matcher. De har en viss aura som gör att de gärna släpper in och gör mål. I dag möter de ett av världens sämsta bortalag, Burnley. Det är säkert inte ens en överdrift. En poäng har det blivit på bortaplan för Coyles mannar och det är inget vidare. Defensivt har båda lagen problem som bottnar sig i dålig kvalitet och skador. Burnley behöver mål för att klara sig då de släpper in för mycket och att det skulle bli tre eller fler mål i den här matchen tar jag till banken. Över 2,5 mål ger mig hela 2,02Ladbrokes just nu!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
MK Dons - Burnley
Över 2,5 mål
56 kr

2 kommentarer till “Målrikt mellan MK Dons och Burnley

  1. John den skrev:

    Din gick in i 89:e minuten och min på övertid. Man ska ha lite flyt också 🙂

  2. Daniel den skrev:

    När Burnley missade en riktigt sitter med att skjuta i ribban så trodde jag säkert att den skulle sluta 2-0 bara för att jävlas. Men i slutändan så hade vi ju lite flyt. Gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *