Tranmere ser fram emot matchen mot Wolves

FA-cupen fortsätter i dag  med några matcher och bland dem hittar jag mitt lag, Wolverhampton. Det är ett lag som jag verkligen borde hålla mig borta i från när det gäller tips för det är inte många jag sätter när det gäller just dem. Men med tanke på att Wolves ställer upp med ett starkt lag och att det faktiskt skiljer ett par divisioner så ska de kunna jobba till sig en seger. Tvåan ger 1,80Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Wolverhampton har haft lite oflyt med resultaten det senaste och har inte alls spelat så illa som de pekar på. Lag i botten har inte direkt tur med studsarna så det gäller att skita i det och bara jobba på. I dag mot Tranmere kommer de att komma med vad tränare Mick kallar för det bästa laget. Att det skulle handla om det allra bästa laget tror jag inte då spelare som Vokes och Surman kanske luftas men nära inpå. Han vill verkligen vinna den här matchen för att få lite momentum och bra ”feeling” i klubben inför kommande matcher. Med lite matcher före och efter för Wolves vågar de satsa.

Tranmere har hyfsad form under deras nya tränare Les Parry och 3-3 borta mot Huddersfield är imponerande för ett bottenlag i League 1. Inga nya skador rapporteras vilket gör att även de kommer att starta med det bästa laget. De borde spela matchen med näbbar och klor för att ta ner giganterna men jag tror inte att det räcker. Kvalitetsskillnaden ska vara för stor.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 19:15
Tranmere - Wolves
2
64 kr

6 kommentarer till “Tranmere ser fram emot matchen mot Wolves

 1. John den skrev:

  Då lär vi alltså få se helgens första cupskräll här då.. 😉 Om nu inte Man United misslyckas med att vända 0-1 mot Leeds.

 2. Daniel den skrev:

  Om historien lärt oss något så är det att det aldrig går som jag tror när det gäller wolves

 3. Daniel den skrev:

  ”Starkaste” laget för Wolves idag:
  Hennessey
  Stearman – Mancienne – Craddock – Ward
  Foley – Milijas – Henry – Jarvis
  Ebanks-Blake – Iwelumo
  Hyfsat starkt lag. Helt okej att vila några gubbar som antagligen har lite småskador. Iwelumo borde kunna utnyttja sin storlek mot Tranmeres försvar

 4. Daniel den skrev:

  Sorglig, sorglig insats av ungefär alla som var på plan med undantag för målvakterna. Wolves var horribla, Tranmere usla och samtliga domare miserabla. En ljusglimt var målet som gjordes. Man förlorar hoppet av att titta på sådan skit

 5. Viktor den skrev:

  Om det är till någon tröst så vann ditt favoritlag och ditt tips gick in 😉

 6. Daniel den skrev:

  Det skulle väl vara det då 🙂 Första tips jag får in på dem sedan sidan kom upp. Hade knappast ett bra facit på Wolves innan det heller.

  Under ett tag i matchen var jag så förbannad att jag hoppades på ett mål för Tranmere bara för att göra allt extra miserabelt. Det fanns inte svordomar nog för att göra insatsen rättvisa. Tranmere gjorde förövrigt årets miss i matchen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *