Brynäs och Modo bjuder på mycket mål

Trist svensk sorti ur Junior-VM i ishockey i morse.. Den kanadensfinska domarduon hittade mängder av utvisningar på svenskarna vilket givetvis störde det egna anfallsspelet. Bland annat utdömdes ett matchstraff oerhört hårt till kapten Marcus Johansson för en armbågstackling.. Samtidigt tilläts USA fula sig utan repressalier. Trots alla utvisningar är Sverige enligt mig det bättre laget i matchen. 12.34 in i tredje perioden skjuter svenskättlingen John Carlsson sköt in 3-2 från blålinjen vilket kom att bli matchavgörande. Den annars lysande målvakten Jacob Markström borde rimligen ha tagit skottet. Pucken gick rakt på och han var inte skymd. Matchen slutade till slut 5-2 till USA.

Nu får vi koncentrera oss på OS och elitserien istället.. I elitserien ikväll möts två målglada lag i form av Brynäs och Modo. I Brynäs 4 senaste matcher har det blivit mer än 5,5 mål och i Modos 3 senaste matcher har det blivit mer än 5,5 mål. I 4 av de 5 senaste mötena mellan Brynäs och Modo i Läkerol Arena har slutat med mer än 5,5 gjorda mål. Brynäs saknar ”väggen” Markström i målet på grund av JVM, Eddie Läck ersätter. Jag spelar på att det blir över 5,5 mål till oddset 2,10 hos Bwin.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Brynäs - Modo
Över 5,5 mål
20 kr

5 kommentarer till “Brynäs och Modo bjuder på mycket mål

 1. Daniel den skrev:

  Det här tipset känns bekant 🙂 Rekade precis samma sak men du kan få den. Hoppas de spikar igen!

 2. Viktor den skrev:

  Eddie Läck är ett väldigt komiskt namn på en målvakt btw 😀

 3. Daniel den skrev:

  Målskörden för första perioden var under snittet för en 6-målsmatch men betyder egentligen inget.

 4. Rickard den skrev:

  Hehehe ”Läck”. Aja ska man våga tippa på Viktors tips eller? 😛

 5. Daniel den skrev:

  Trodde absolut att det skulle komma ett 4-2 i öppen kasse så lite oflyt för viktor men bra för mig som håller ledningen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *