Rögle tar emot Linköping och får det tufft

Rögle brukade en gång i tiden vara ruggigt starka hemma. Jag vet inte vad som har hänt med den tiden men borta är den. Nu är de näst sämst hemma men ligger trea i bortastatistiken. Konstig utveckling. Linköpings form ser bra ut men ska inte överskattas då de knappast har utklassat lag den senaste tiden. Jag spelar ändå på tvåan då klass och form pekar på det trots allt. Oddset är bra nog för att motivera, 1.86Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365.

Rögles form är inge vidare, med tre raka förluster så parkerar de i botten av tabellen. Men det är jämnt fortfarande så en seger kan betyda mycket. Mot Frölunda hade de inte mycket att sätta emot och vanligtvis mot de bättre lagen så ser det inte bra ut. De två senaste matcherna mot Linköping har resulterat i 11 insläppta mot men bara 4 gjorda.

Hlavac och Hlinka ser oförtjänt bra ut och någon utav dem gör väl mål varje match. Med Mårtenson som extra magikille kan det bli hur mycket mål som helst. Om de vaknar på rätt sida får Rögle oerhört svårt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 19:00
Rögle - Linköping
2
43 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *