HV71 måste testas mot sin favoritmotståndare Färjestad

Färjestad har blivit överkörda i varje match av HV71 den här säsongen och ändå har de blivit satta som favoriter idag på en del håll. 2,45 på vinst för HV71 hos Unibet är för bra för att hoppa över.

Visst måste man ha vinnarskalle när man är proffs, och kräva revansch mot de som har besegrat laget tidigare, men när Färjestad tidigare den här säsongen har förlorat med 0-8, 0-5 och 1-7 (och då räknar jag bort 0-6 från försäsongen) så måste det ändå sätta sig i huvudet. Men sedan är det också klasskillnad mellan lagen och Färjestad har helt enkelt inte räckt till. De gör dessutom alldeles för få mål och är inte lika starka på hemmaplan längre.

HV71 däremot är i bra form och är seriens starkaste bortalag. De har ett par defensiva avbräck i Liv, Gustafsson och Niinimaa men det ska inte sänka deras vinstchanser så betydligt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Färjestad - HV71
2
80 kr

6 kommentarer till “HV71 måste testas mot sin favoritmotståndare Färjestad

 1. Daniel den skrev:

  bra tips John 😉 Mycket bra…

 2. Daniel den skrev:

  Oddset höjs allt eftersom. Vad är det som pågår i Karlstad?

 3. John den skrev:

  Dunno, men inte vann Färjestad inte 🙂

 4. Daniel den skrev:

  Nope. det är jag glad för. Färjestad behöver inte vinna förrän i slutspelet.

 5. Viktor den skrev:

  Færjestad vann skotten med 35-20 och var tydligen minst lika bra som HV 71 enligt vad jag har læst om matchen.. HV:s 3-2 mål var tydligen en studspuck från mittzon, en målvaktstavla.. så med lite mer flyt och effektivitet hade FBK kunnat vinna matchen.

 6. Daniel den skrev:

  Japp. Flytet håller i sig för engelsmannen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *