Färjestad kan inte slå HV71 i serielunken

Karlstadlaget har ruggigt svårt för topplag i år och när vi talar om svårt så talar vi om att de förlorar ungefär varje match. Här räknar vi inte in SAIK som prenumererar på en tillfällig plats då och då utan HV71, Linköping och Frölunda (som borde ligga högre upp). HV71 vinner den här matchen till skyhöga 2,45Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Har inför varje möte funderat på att tippa på detta men hållit i kosingarna. Nu när jag är utom räckhåll för förstaplatsen så är det väl lika bra. Håller mitt flyt i sig så är det väl den här matchen som det vänder för FBK :). Marcus Johansson som är i Kanada och spelar saknas otroligt mycket för Färjestad. Tedenby och André Petersson är borta för HV71 men de verkar inte sakna dem lika mycket då de har bredare trupp. Färjestad har fått bygga om laget i år och har inte mycket att komma med när spelare förvinner på andra uppdrag eller skador.

Efter en sämre period av Hv-blå så ser de lite bättre ut och vinner mot deras favoritmotståndare Färjestad.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Färjestad BK - HV71
2
73 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *