Spelbart objekt i Premier League

Hittat en spelbart match i Premier league som jag inte bara kan motstå trots det ringa oddset. Det backas upp av ett spel på ett topplag i Championship.

Arsenal mot Portsmouth måste vara dagens säkraste match vilket borde innebära att den spräcker hela kupongen. Arsenal har blivit underskattade i år i och med att de tappat Adebayor samtidigt som de inte förstärkt men tillräckligt namnkunniga spelare. Detta har inte stoppat dem från att gå vinnande ur matcherna hittills den här säsongen. 6-1 borta mot Everton är imponerande även om resultat gärna skenar iväg när det ramlat in några.

Portsmouth har fått spara rejält och sålt ut sina bästa spelare vilket nu innebär att de antaglien kommer att vara indragna i bottenstriden. Det föreslagna köpet av klubben drar ut på tiden så spelarköp har varit minimalt förekommande.  De kommer att gå in för att få något från matchen som spelas på Emirates där Arsenal får spela som lite av underdogs till Premier League-titeln vilket kan passa dem utmärkt. Ettan spelas till 1,20Betfair.

West Bromwich har startat säsongen ungefär som de andra nerflyttade lagen och ser stabila ut. Bakåt har de svensk granit som är alldeles för bra för denna divisonen. Senast mot Peterborough så slappnade de av och det blev onödigt spännande. I dagens match lär de vara mer på tårna då de gästas av Ipswich.

Ipswich har startat säsongen svagt men har en bra lag i grunden som varje år. Ipswich har tidigare varit ett hemmalag men i år har även det spelat falerat och de har enbart gjort ett mål framåt. Tränare Keane har mycket att tänka på och det som motiverar tipset är Formkurvorna för de två lagen. WBA är på uppåtgående och ipswich har ingen form alls. Normalt skulle tipset inte vara så självklart och det drar upp oddset.

Etta till 1,85 Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Arsenal - Portsmouth
1
10 kr
Lör 18:20
West brom - Ipswich
1
61 kr

2 kommentarer till “Spelbart objekt i Premier League

  1. Daniel den skrev:

    Totalt sett idag har tipsen varit odramatiska. Klockrena segrar av att döma av resultaten. 271kr i rena inkomster för dagen är inte så pjåkigt. Låt fru fortuna fortsätta vara med mig så att jag kan sopa banan med mina konkurrenter 🙂

  2. John den skrev:

    Den gamla haggan vet inte vad hon sysslar med längre ;). Kul att se att det går så lyckat för Keane i Ipswich btw

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *