Söndagen bjuder på bra odds

I firan för dagens/gårdagens vinster så går jag ut hårt nu även på söndag efter att ha kollat runt och analyserat. Det är lite chansartat men man måste ju satsa för att vinna. Söndagen bjuder på bra odds också att det är väl bara att köra.

Huvudmatchen för tipset kommer vara West Ham – Tottenham som spelas tidigt på söndagen. West Ham vann första matchen mot Wolves men var inte speciellt övertygande. Målen kom av tillfällig briljans vid det första och Wolves legendariskt dåliga försvar på fasta situationer för det andra. Gamle storspelaren Zola har ändå lyckats ganska bra med the Hammers och ser nog fram emot att pröva sin krafter mot ett tippat topplag. Till matchen saknar de Illunga och den på fredagskvällen knivskurna Davenport. Han och hans mamma blev attackerade i deras hem i Bedford och de ser båda ut att klara sig. Tankar skänkes till alla inblandade. Om matchen spelas så kommer West Ham komma mer motiverade än innan vilket försvårar tipset men står stark i mina tidigare analyser.

Tottenham har till skillnad från West Ham spelat nu i veckan vilket antingen gör dem lite segare eller som jag tror, gör dem starkare. De vann i veckan med 5-1 över hull och innan det med 2-1 över Liverpool. Så formen är stark och hattrick-hjälten från senast Defoe kommer till start med förhoppningen om att öka på sin målskörd.

Som sagt matchen är en chansning men Tottenham har varit bra under hela säsongen inklusive försäsongen så tror på att de drar det längsta strået. Tvåan ger 2,30 Unibet.

Matchen backas upp utav Liverpool – Aston Villa. Liverpool startade illa med en förlust mot Tottenham och saker såg inge vidare ut men de kom tillbaka starkt mot Stoke hemma där de gjorde 4 mål mot ett erkänt jobbigt försvar. Tror de har börjat hitta rytmen och alla vi som såg Aston Villa spela mot Rapid Wien häromdagen kan inte ge Villa mycket till chans här. De var genomusla och det i ryggen på en hemmaförlust mot Wigan i första matchen. De verkar lite ur slag så spikar ettan till 1,42Unibet.

Totalt ger det kupongoddset: 3.27. Insatsen blir 50 kronor då den är riskfylld.

Edit: Lilverpool spelar på Måndag. Inte Söndag som jag tidigare angivit

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 14:30
West Ham - Tottenham
2
50 kr
Mån 21:00
Liverpool - Aston Villa
1
50 kr

8 kommentarer till “Söndagen bjuder på bra odds

 1. John den skrev:

  Luktar lite kryss på Upton park, spurs lär inte få det lätt i ett sånt här hatmöte

 2. Daniel den skrev:

  Lite riskfyllt som sagt men vi ser hur det går. Tottenham är åtminstone bättre så de har det på sin sida.

 3. Daniel den skrev:

  Det löste sig ju till slut. Hoppas Liverpool fixar biffen i morgon också

 4. John den skrev:

  Hehe, vilken servering av Cole vid 1-1. På ett silverfat. Det får bli tackkort till Spector med om tipset går in imorrn =)

 5. Daniel den skrev:

  Allt detta såg jag i min kristallkula 🙂

 6. Daniel den skrev:

  jahopp, där sket sig väl det. 0-1 Självmål, 0-2 på hörna när halvleken antaglign borde varit slut (även om det i regelboken inte mpste vara det). När jag läste till domare så var det så att man blåste av när det var slut inte när försvarande laget rensat.

 7. Viktor den skrev:

  Pool reducerar genom Torres i 72:e och ett litet hopp tänds hos hemmalaget.. men det släcks redan 2 minuter senare när Steven Gerrard fäller en Aston Villa-spelare i eget straffområde. Ashley Young gör inget misstag från 9 meter.

  Slutresultat: 1-3

 8. Daniel den skrev:

  Tillfälligheter som fotbollen handlar om. Hade lite oflyt(liverpool missade drömläge till 1-0) i denna matchen med flyt i den andra så det tog väl ut varandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *