Spelar Roma så blir det mål

Är det nåt Roma är bra på så är det att vara med i tillställningar där det blir mycket mål. När de dessutom möter ett Genoa som spelar fin fotboll med 3 man i anfallet så känns det som att 1,90över 2,5 målBwin är värt att testa.

Roma låg på delad andra plats över vilket lag som hade släppt in flest mål borta ifjol och inte ser det ljusare ut nu när Doni, Juan & Mexès saknas. Framåt ser de vassare ut även om Perotta och Vucinic också är borta. Milito är inte kvar i Genoa men i Crespo har man en ersättare som man, trots att han har sina bästa år bakom sig, inte vågar tippa ska gå mållös från planen.

Det var ett tag sen jag la in ett överspel nu så det ska bli roligare att följa. Även fast jag har fått in ett par underspel det senaste så är det ju roligare att sitta och hoppas på offensivt spel istället för bollar som går till insparkar.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 20:45
Genoa - Roma
Över 2,5 mål
56 kr

4 kommentarer till “Spelar Roma så blir det mål

  1. Viktor den skrev:

    Fem mål i andra halvlek.. du kände det på dig va? hehe

  2. John den skrev:

    Självklart! Grabbarna behövde bara lite extra uppmuntran i halvtid 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *