Dags för Sheffield Wednesday att vinna

Då ska vi ta och vända den lilla negativa trenden jag haft de fyra senaste tipsen och idag verkar vara en bra dag för detta. Jag hittar en massa mumsiga tips i the championship idag men man vågar ju inte ta alla dessa. Kan nog sluta med några tips idag då. Den första jag smäller ut är åtminstone Sheffield Wednesday hemma mot Scunthorpe.

Sheff Wed har spelat ganska bra samtliga matcher på inledningen av säsongen men bara plockat 2 poäng. Idag får tränaren Brian Laws chansen att använda sig utav Akpo Sodje som jag såg några gånger förra året mot Wolves. Kreativ anfallare som alltid skapar oro för motståndarförsvaret. Om Sheffield börja plocka poäng så får det börja nu mot ett ganska svagt Scunthorpe som saknar högerbacken Andrew Wright till dagens match. Bara seger som räknas här. Etta till 1,90 just nu på Betfair spelar jag.

I den dubbel med föregående match spelar jag Middlesbrough som idag spelar hemma mot Doncaster.  Doncaster är ett lag jag gillar som tidigare år spelat fin fotboll med små medel. Problemet har legat i att de inte kunnat sätta dit lägena de skapat. Några som däremot har medel är Boro som startat säsongen programenligt med idel poäng. Nu ska de plocka första hemmavinsten för säsongen också och som i Sheffield Wednesdeays fall så är detta ett ypperligt tillfälle att ta den. Boro har inte släppt in något än den här säsongen och har svårt att se att de gör det idag. Etta till 1,63Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Sheffield Wed - Scunthorpe
1
90 kr
Lör 16:00
Middlesbrough - Doncaster
1
210 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *