Newcastle pangar in mål

Jag måste medge att jag totalt underskattat Skatorna från norr i år även om vi inte ska dra alltför stora växlar av matcherna hittills. I match ett så skulle väl West Bromwich vunnit (som undertecknad också frustrerat tippade). Hör man Reading så tänker man snabbt på kandidater till seriesegern men faktum är att de i år är ganska svaga gentemot tidigare år. De har fått sälja av flera stjärnor och i matchen mot Newcastle var de inte så imponerande men Newcastle gjorde det svårt för dem.

Att (möjligen tvunget) satsa på Carroll och Ameobi på topp är nog smart för de passar divisionen med styrkan och huvudspelet. Inför matchen i dag så kommer inte Duff till spel då han skrivit på för Fulham men de har redan hostat upp en potentiell ersättare i Danny Simpson på lån från Man U som helst är back men kan ta an en offensivare roll också.

Sheffield Wednesday har börjat säsongen lite som man väntat sig. De har inte rosat marknaden under de senaste åren och facit i år har varit två oavgjorde resultat mot Peterborough och Barnsley. Men vi ska inte stirra oss blinda på resultaten för i båda dessa matcher har de varit närmare seger.

Med två lag som kommer att försöka attackera för att få ut något av matchen så kommer några mål trilla in. Spelet över 2,5 mål till 2,00Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=3189″ target=”_blank”>Unibet är bra.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Newcastle - Sheffield Wed
Över 2,5 mål
80 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *