Aston Villa ställer upp med bästa laget

Förr året satsade Aston Villa hårt på ligan och hade en mindre seriös inställning till cuperna i Europa. I år har de tänkt om lite och efter fadäsen mot Wigan så kommer de vara mer villiga än någonsin att komma tillbaka på det vinnande spåret. Cupen är kvalet till Europa League som det numera heter och lagen som spelar är Rapid Wien – Aston Villa.

Villa har i bytt Barry och Knight mot Beye, Delph  och Downing. Den senare följer inte med till matchen då en skada hindrar honom för tillfället.

Rapid Wien från Österrike slutade tvåa bakom Salzburg i den Österrikiska ligan som rankas på plats 18 i Europa förra året. För att komma hit så vann österrikarna mot APOP/Kinyras Peyias FC från Cypern med 4-3 totalt först efter förlängning. De två matcherna som har lett upp till den här kampen har ej visat på någon mästarform även om det än är tidigt på säsongen.

Aston Villa tillhör toppskiktet och vill gärna stanna kvar där. Då behöver man pengar och även om ersättningen inte ligger på nivån som Chamions League håller så behöver de komma ut i Europa. Det skulle göra klubben mer attraktiv för ytterligare förstärkningar. Tror att Aston Villa kommer att kräva sig själva på revansch efter helgens missräkning. Se upp med misständning dock…

Tvåan till 2,04 Betfair är bra.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:15
Rapid Wien - Aston Villa
2
70 kr

3 kommentarer till “Aston Villa ställer upp med bästa laget

  1. Daniel den skrev:

    Kommentar efter matchen: Aston Villa var fruktansvärt dåliga. Mer behövs inte nog sägas

  2. John den skrev:

    Jag funderade också på Villa här, trodde att de skulle ta revansch efter senast. De verkar helt ur slag

  3. Daniel den skrev:

    Såg bara andra halvlek ska jag ju medge men christ vad värdelösa de var. Startade matchen med 4-5-1 vilket uppenbarligen inte gav någon utdelning och i andra spelade Rapid ut Villa stundtals. A Young hade ingen vidare bra dag, fast det hade ingen från Birmingham-laget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *