Luriga Ligacupen

Nu ska vi göra att försök på ligacupen, även kallad carling cup, i England vilket alltid är riskabelt. Skrällarna är många då många lag och spelare prioriterar ligan framför cupen där vinnaren får spela i Uefa Europa League såvida de inte kvalificerat sig på något annat vis. Det är också en chans för de lite mindra klubbarna som harvar nere i ligaträsken att visa vad de kan och sätta en större klubb på plats. Just denna veckan så spelas det landslagsfotboll också. Det är alltså med stor försiktighet och tveksamhet jag ändå lägger in ett tips.

I förra tipset jag lämnade in så spikade jag Cardiff som vann med övertygande 4-0 i säsongsöppningen mot Scunthorpe och jag tror på dem igen när de nu återigen spelar hemma på nybyggda Cardiff City Stadium. Denna gångmöter de lilla Dagenhamn & Redbridge. Cardiff har flera iväg på landslaguppdrag däribland Joe Ledley, Ross McCormack och Gabor Gyepes utöver att de har fått utstå sjukdomar på ett flertal spelare senaste veckan. Trots detta tror jag på att de klarar av att avfärda ’Dag and Red’ som ska vara ett nummer för litet.  Ettan spelas till 1.40Unibet

Andra matchen i min dubbel blir Sheffield United som möter League 2-laget Port Vale hemma på Bramall Lane. Sheffield United startade säsongen borta mot Middlesbrough där de klarade 0-0 i en ganska sömnig match. De kommer att vilja ta en seger från matchen för att på riktigt komma igång med säsongen i the Championship där de återigen räknas som ett av topplagen. Idag saknar de bland annat spelare som Lee Hendrie, nye Ched Evans och David Cotterill.

Port Vale kommer med samma lag som spelade oavgjort mot Rochdale i premiären där de fick en tveksam straff. Port Vale räknas komma i mitten av league 2 och ska inte vara några problem för Sheffield där målspottaren Billy Sharp hoppas få chansen i Ched Evans frånvaro. Tror Sharp tar sin chans och Sheffield vinner med två mål. Ettan spelas till 1.35Unibet vilket ger det sammanlagda oddset 1.89.

West brom har tillfälligtvis förbrukar mitt förtroende och avstår spel på deras match borta mot Bury.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Cardiff - Dag
1
100 kr
Tis 20:45
Sheffield United - Port Vale
1
100 kr

4 kommentarer till “Luriga Ligacupen

 1. Daniel den skrev:

  Otroligt. Tre minuter kvar nu så dömer matchen förlorad för Sheffields räkning. Senast var det Krul som inte kunde släppa in. Nu är det Chris Martin från tredjedivisionen som blev gud. Samtidigt så gör Blades målvakt en riktig tavla. Självklart vinner WBA som jag bytte mot Sheff U. Otroligt säger jag bara.

 2. Viktor den skrev:

  Bara att ta nya tag 😉

 3. Daniel den skrev:

  f-n vad jag hatar att förlora. Nu får det vara nog med avbytarbås bredvid mina tips. Bittert nu

 4. John den skrev:

  Du har mina sympatier. Inget kul sätt att förlora på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *