Derby får det svårt hemma mot Posh

Det känns också värt att testa en liten peng på Peterborough till 3,75Expekt. Derby har en massa problem med skador på viktiga spelare som Hulse, Barnes och Barker, medan Kris Commons bara är med på bänken. Då Steve Davies är den ende anfallaren som är frisk nog till att starta så ser det inte ljust ut för Derby som underpresterade ifjol.

Mer lovande känns det däremot för Posh som har ett ungt hungrig lag som har lyckats med två raka uppflyttningar. Momentum kan göra mycket i fotboll och det känns som att detta lag kan gå ut och köra på i samma stil mot ett sargat hemmalag. Osäkert om Mackail-Smith och Yeates riskeras här efter att ha nyss kommit tillbaka från skada, men oavsett om de startar eller inte så känns tvåan mycket spelvärd.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Derby - Peterborough
2
25 kr

3 kommentarer till “Derby får det svårt hemma mot Posh

  1. Daniel den skrev:

    Ser inget vidare ut på någon av dina tips just nu men…. alla kan vi ju inte tippa rätt och smart som jag 🙂

  2. John den skrev:

    Tidigt ännu även om det var en trist start. Posh börjar komma nu efter en stark Derbyöppning. Får se om mitt kära Newcastle kan ställa till med mer problem sen än väntat

  3. Daniel den skrev:

    Newcastle kommer att lägga sig ner och dö från första början. 2-0 till WBA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *