Championship drar igång!

Nu drar äntligen ligorna igång igen. Efter en lång sommar av värdelöst tjongande i allsvenskan så kan man idag se lite mindre värdelöst tjongasnde i the Championship som andraligan så löjligt heter i England.  Varför alla nu för tiden ska försöka försköna ligorna under den högsta vet jag inte riktigt.

Men som sagt, idag är det CCC som gäller och den drog egentlgien redan igång igår med en något seg 0-0 match mellan titelutmanarna Middlesbrough och Sheffield United. Hade känn på alla resultat i den matchen så undvek den. Idag har vi dock lite spelbart material som dock är lite svårbedömt då det är tidigt på säsongen och träningsmatcher betyder ofta nada.

Två matcher lade sig direkt på listan och den första av dem var Cardiff – Scunthorpe. Ettan där känns stark då cardiff varit ganska stabila (trots fallet i slutet av förra säsongen) de senaste säsongerna och har i år forwarden Chopra tillbaka. Ross McCormack är fortfarande kvar i någon vecka åtminstone och jag tror helt enkelt att Cardiff är för starka på alla postioner för att det nyuppflyttade Scunthorpe ska ha en chans framförallt då matchen spelas i Wales. Starkaste tipset idag. Etta till 1.83Betfair Klockan 15:20.

Den andra matchen är West Bromwich Albion mot Newcastle. Vad ska man säga om Newcastle? De har ingen tränare, inga nya spelare, ingen ägare som vi ha dem och så sent som idag sade Steven Taylor (försvare i NUFC) att klubben var ett skämt. West Brom däremot ser återigen stabila ut i en serie som the Championship som kräver sin typ av spelare. Det är väl egentligen bara Fulham som finlirat sig ur ligan de senaste åren. Newcastle har ett bra lag om de bara kan komma i ordning i norr men som det ser ut nu så har de inte mycket i toppen att göra. Ettan är befogad till 1.96Betfair klockan 15:20

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Cardiff - Scunthorpe
1
100 kr
Lör 18:30
West Brom - Newcastle
1
100 kr

2 kommentarer till “Championship drar igång!

  1. John den skrev:

    Osis där på övertid. Om bara Jonas Olsson hade lärt sig offsideregeln.. :). Men vi var mycket starkare än väntat och Krul var ju otrolig.

  2. Daniel den skrev:

    Krul asså… Och om snubben i NUFC inte var så fet och blockade Olsson så hade jag haft mina pengar. Men vi tar nya tag och jag planerar att ta revansch snarast! All makt åt Tengil!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *